Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarska poduzetnica Tereza Vitali pristupila u MODES

16.03.2017.

10:37

Autor: HRT centar zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U redove Moderne demokratske snage (MODES) je pristupila mlada poduzetnica Tereza Vitali, članica Vijeća Mjesnog odbora Poluotok i potpredsjednica Savjeta Mladih grada Zadra .

Tereza Vitali je radila na nekoliko zapaženih projekata značajnih za grad Zadar. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zadra, prošle godine je zajedno s djelatnikom našeg Generalnog konzulata u Milanu bila nositeljica ideje postavljanja grada Zadra kao glavnog partnera Generalnom konzulatu RH u Milanu u proslavi 25. godina državnosti Hrvatske u gradu Milanu. Zadar se kao središnji dio spomenute proslave predstavio kao ponajbolje turističko i enogastronomsko odredište na Jadranu. Također je bila nositeljica projekta Hitchcockove večeri, s ciljem da se  grad Zadar brendira između ostalog kao turistička destinacija s naljepšim zalaskom sunca. Njen angažman u promociji i obogaćivanju zadarskog turizma tu nije stao, već je prošle godine pokrenula inicijativu predstavljanja grada Zadra kroz projekt „Od grada porušenog ratom do najbolje Europske destinacije 2016. godine“.

Drago mi je da smo se međusobno prepoznali; držim da je stranka MODES doista respektabilna politička opcija s mnogo kvalitetnih mladih ljudi. Jako poštujem njihovu otvorenost prema kreativnim ljudima i idejama. Ključ uspjeha za budući razvoj grada Zadra definitivno leži u sinergiji iskustva i mladenačkog elana usmjerenog ka zajedničkom cilju. Pojedinac ne može ostvariti ništa velebno, ali kroz čvrstu platformu uspjeh ne može izostati. Stranka MODES sa svojim programom i ljudima predstavlja sve ono što je potrebno našem gradu za održivi razvoj i za pozicioniranje grada Zadra kao najznačajnijeg grada u Dalmaciji, kaže Tereza Vitali.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.