Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarska srca. Rok i Pop za najdraži grad

27.03.2020.

12:39

Autor: Željko Kapelari

Zadarska srca. Rok i Pop za najdraži grad

Zadarska srca. Rok i Pop za najdraži grad

Foto: - / -

Lijepa inicijativa i akcija potaknuta je od dvojice zadarskih košarkaša Roka Stipčevića i Marka Popovića. Dečki su odlučili pomoći svom gradu organiziranjem internet akcije prikupljanja novca za pomoć zadarskoj bolnici. Zadarsko srce opet je na djelu za najugroženije.

 Svijet je posljednjih mjeseci teško pogođen pandemijom bolesti Covid-19. Broj umrlih i zaraženih znatno je povećan zadnjih nekoliko dana. Moj rodni grad također je pogođen koronavirusom. Ova inicijativa je pokrenuta s idejom da se pomogne Općoj bolnici Zadar za kupnju medicinske opreme i respiratora za već zaražene pacijente i one kojima će biti potrebni. Ovo su teška vremena! Hvala vam na vašoj podršci!, napisao je Rok Stipcevic Official nakon čega su već počele dolaziti prve donacije.

Svi ste pozvani i mogu sudjelovati u akciji pomoći na sljedećem linku:https://www.gofundme.com/f/2d8fyu-coronavirus-respiratory-equ-for-zadar-hospital?utm_source=whatsapp-visit&utm_medium=chat&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR0TECNsDLQyxOOaxtgPfh5qxgrTaejvwh69sxJ3BMoVB4tOyqENLaIv6h0

-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.