Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarska županija predstavit će regionalnu oznaku kvalitete proizvoda

20.12.2017.

11:25

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Oznaka će biti zaštićena kao jamstveni žig u vlasništvu Zadarske županije, koja će ugovorno, zainteresiranim proizvođačima dodjeljivati pravo korištenja oznake. Oznaka je namijenjena promociji i prodaji tradicijskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda s područja Zadarske županije.

Predstavljanje regionalne oznake kvalitete "Kvaliteta zadarskog kraja" održat će se u četvrtak, 21. prosinca, u prostorijama Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije. 

Regionalnu oznaku će predstaviti pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj Zadarske županije Daniel Segarić, ravnatelj AGRRA-e Vlado Kovačević te autor projekta prof. dr. sc. Damir Kovačić.

Oznaka je namijenjena promociji i prodaji tradicijskih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda s područja Zadarske županije.

Oznaka će biti zaštićena kao jamstveni žig u vlasništvu Zadarske županije, koja će ugovorno, zainteresiranim proizvođačima dodjeljivati pravo korištenja oznake.

U okviru predstavljanja oznake prezentirat će se grafičko rješenje oznake i zajedničkog pakiranja, sustav upravljanja oznakom te promocija oznake.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.