Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarske plesačice i nogometaši u tv spotovima

06.07.2016.

08:51

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Spot u kojem su glumili nogometaši sniman je na krovu jednog od Pet nebodera te na igralištu Kampo Kaštelo na Poluotoku. Video uradak mladih njemačkih studenata trebao bi biti dovršen u idućim tjednima, a nakon Zadra, snimanje je nastavljeno u Palestini.

Iz Filmsokg ureda Zadar priopćili su kako su u Zadarskoj županiji tijekom lipnja su snimljeni glazbeni spotovi za producentsku kući I am here iz Njemačke, a ovaj put angažirano je osam nogometaša Nogometnog kluba Zadar i četiri plesačice Zadarskog plesnog ansambla.

Spot u kojem su glumili nogometaši sniman je na krovu jednog od Pet nebodera te na igralištu Kampo Kaštelo na Poluotoku. Video uradak mladih njemačkih studenata trebao bi biti zgotovljen u idućim tjednima, a nakon Zadra, snimanje je nastavljeno u Palestini.

Spot za jednog francuskog umjetnika u kojem glume zadarske plesačice dijelom je sniman u prostoru Sportskog centra Višnjik i u Turističkom naselju Zaton, a njegovo dovršavanje očekuje se krajem godine. Imena glazbenika kao i pjesama ostaju tajni dok ne počne emitiranje na tv postajama.

Njemačka producentska kuća odlučila se za snimanje na zadarskom području nakon što je kontaktirala Filmski ured Zadar, koji je obavio pripremu te pomogao u traženju lokacija, ostvarivanju kontakata, kako s lokalnim snagama, koje su angažirane, tako i s ustanovama koje su ustupile prostor i odobrile dozvole za snimanje. Iako je u Turističkom naselju Zaton u vrijeme snimanja turistička sezona već krenula, zahvaljujući razumijevanju i podršci ove turističke kuće, snimanje je realizirano bez problema. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.