Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski HNS: I nas je iznenadila odluka, trzavica sa SDP-om neće biti

08.06.2017.

14:24

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Razvojem situacije u HNS - u iznenađeni su otvoreno priznaju i u zadarskom ogranku te stranke. Ono što za sada mogu reći je da ćemo poštivati odluku središnjeg odbora o ulasku u Vladu s HDZ - om - kazao je u razgovoru za naš program predsjednik Kristijan Kovačević.

Koji je stav zauzeo zadarski HNS, Kovačević nije htio otkriti, poručuje samo da je važno da je odluka donesena u skladu s demokratskom procedurom.

Što će se narednih dana događati, još ne mogu reći , jutros smo tek došli iz Zagreba , moramo održati sastanke predsjedništva i županijskog i gradskog , kako bi s našim članstvom sve to iskomunicirali, da vidimo kako članstvo diše, nadamo se kako će trzavica biti što manje.

A hoće li zbog novog partnera na nacionalnoj razini biti trzavica na lokalnoj, gdje je HNS u koaliciji sa SDP-om. Zajedno su i izašli na lokalne izbore te osvojili mandate u zadarskom Gradskom vijeću i Županijskoj skupštini. Za čelnika zadarskog HNS-a tu su stvari jasne.

Neće se ništa promijeniti, sve za dobrobit naših građana, sve ideje za koje smo se zalagali u predizbornoj kampanji i tu se neće ništa promijeniti.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.