Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski HSP AS predstavio nova pojačanja

16.11.2016.

16:48

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

HSP - Ante Starčević u Zadarskoj županiji konsolidirao je svoje redove i stranka se priprema za lokalne izbore. Starčevićeve ideje imaju svoje birače, rečeno je. Podršku je došao dati i tajnik Pero Čorić.

Iz priopćenja: 

Na prigodnoj  konferenciji za medije predstavljena su nova stranačka pojačanja koja će svakako preuzeti istaknute dužnosti na zboru HSP AS za Podružnicu Zadar koji je najavljen za 03.12.2016. Radi se o osobama profiliranim kroz dosadašnji politički rad u strankama sličnog političkog svjetonazora i osobama koje su svoje karijere gradili u privatnom  gospodarskom sektoru , ali i o osobama čiji je HSP AS prvi politički izbor. U ime potpisnika novinarima su predstavljeni Ivan Plazina u ime zadarskog HKDU-a , ispred velikog broja žena zadarska učiteljica Dijana Štura koja je ujedno imenovana za koordinatoricu  zadarskog Kluba žena starčevićanki, Matija Ušljebrk koji je ujedno imenovan za koordinatora Kluba mladih starčevićanaca grada Zadra, te zadarski menager Mihael Vidaković kao predstavnik zadarskih gospodarstvenika.

 Kao domaćini nazočnim predstavnicima medija obratili su se  Mate Lukić zamjenik glavnog tajnika HSP AS i koordinator HSP AS za grad Zadar, Vladimir Kovačević dipl.ing., član predsjedništva stranke HSP AS i predsjednik općinskog vijeća Općine Ražanac , te Dalibor Barešić, član predsjedništva stranke HSP AS i predsjednik  ŽV HSP AS ZDŽ.

 „Svepravaško okupljanje pod našim okriljem  i zajednički izlazak svih pravaških, domoljubnih i desnih političkih snaga na opće lokalne izbore koji nam predstoji sljedeće godine naš su prioritet. Odlazak HDZ-a u lijevo te njihova prešutna potpora ulasku velikosrpskih i četničkih snaga u EPP otvaraju ogroman politički prostor koji smo mi dočekali spremni i znati ćemo iskoristiti“, rekao je  završno Hrvoje  Niče predsjednik HSP AS.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.