Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski invalidi iz HVIDR-e prvi u boćanju u Poreču

04.12.2019.

12:45

Autor: rzd

Zadarski invalidi iz HVIDR-e prvi u boćanju u Poreču

Zadarski invalidi iz HVIDR-e prvi u boćanju u Poreču

Foto: - / -

Sa sportsko rekreativnih igara za osobe s invaliditetom i državnog natjecanja u šahu za osobe s invaliditetom koje su održane u Poreču, boćari su odnijeli 1. ekipno mjesto, a brončana u ekipnom plasmanu bila je ekipa pikada.

Sportsko rekreativne igre državne razine za osobe s invaliditetom i Državno natjecanje u šahu za osobe s invaliditetom održane su od 21.-24.studenoga 2019.g.u Poreču. 

Udruga HVIDR-a Zadar nastupila je s 21 članom za Sportski savez osoba s invaliditetom Zadarske županije u kategorijama: šah, viseća kuglana, boćanje i elektronski pikado.

Kao i godinama do sada, boćari su odnijeli 1. ekipno mjesto . Zlatni su bili u trojkama : Joso Šimičević, Dušan Gavran i  Branko Gospić  , a srebrni u parovima : Ante Šarić i Marinko Klanac.  

Brončana u  ekipnom plasmanu je bila ekipa pikada : Renato Dunat, Davor Magaš, Saša Grdović, Berislav Maričić, Miraš Babović i Mate Vrkić  

U  jakoj konkurenciji, zadarski natjecatelji iz disciplina šah i viseća kuglana smjestili su se po sredini tablice, ali obogaćeni novim iskustvima i prijateljstvima.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.