Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski Lionsi ponovo u akciji

16.03.2016.

10:57

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U četvrtak,17. ožujka,ekipa zadarskih novinara i članovi Lions kluba Zadar odigrat će utakmicu u malom nogometu i tako najaviti ovogodišnju humanitarnu akciju „Za ljepši Uskrs svima“. Riječ je o akciji kojom zadarski Lionsi već godinama, uoči Uskrsa, darivaju obitelji koje žive od socijalne pomoći.

Na popisu, što su ga dobili od gradskog Odjela za socijalnu skrb, ove je godine 28 obitelji s ukupno 78 djece koja zaslužuju ljepše i sretnije uskršnje blagdane. Stoga će u paketima koji će im se uručiti u srijedu, 23. ožujka, uz nužne kućanske i higijenske potrepštine biti i sve ono što se nađe na blagdanskom stolu – pogače, jaja, suhomesnati proizvodi i riba te  slatki čokoladni proizvodi. Uz donacije dobivene od raznih firmi, dio sadržaja bogatih paketa nabavit će se dobrovoljnim prilozima gledatelja malonogometne utakmice koju će novinari i Lionsi u četvrtak igrati u dvorani Mocire s početkom u 18 sati.

Sudionicima te utakmice neće biti najvažniji rezultat, već, kao i prethodnih godina, želja da svojim malim sugrađanima i njihovim obiteljima donesu radost i uljepšaju Uskrs. U toj plemenitoj nakani mogu im se, dolaskom na utakmicu,  pridružiti i svi drugi Zadrani.

                                                                                                                       

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.