Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski pjevači za zadarsku bolnicu

04.05.2016.

11:34

Autor: HRT - Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Mladen Grdović u ulozi je humanitarca. Društvo legendarnih zadarskih glazbenika i prijatelja pomaže rodnom gradu za koji će u srijedu, 11. svibnja u 20 sati u Lisinskom na koncertu Srce za Zadar otpjevati svoje najveće hitove.

“Uvijek se rado odazivam na humanitarne manifestacije i s posebnom emocijom ću otpjevati Čačine riči, Evo mene moji ljudi te druge hitove koje publika voli. Pozivam sve Zadrane i prijatelje Zadra da svojim sudjelovanjem pomognu zadarskoj bolnici!” – izjavio je Mladen Grdović, koji se osim za humanitarni koncert priprema i za veliku ljetnu turneju.

 Koncert se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Plemenitu gestu s oduševljenjem su uz Mladena pozdravile i zadarske glazbene legende Tomislav Bralić i klapa Intrade, Đani Maršan, Emilija Kokić, klapa Niko, Bepo i David, Marina Tomašević, grupa Forum, Ivica Sikirić Ićo i Duško Lokin.

 Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica bit će darovana zadarskoj bolnici za kupnju aparata Histeroskop koji pomaže u dijagnostici i evaluaciji mnogobrojnih patoloških promjena unutrašnosti maternice.

 Klub zadarskih studenata u suradnji s putničkom agencijom Puntamika organizira besplatan prijevoz iz Zadra za sve one koji žele doći na koncert u Zagreb. Polazak iz Zadra je u 15 sati, a povratak nakon koncerta. Zainteresirani za put u Zagreb mogu se javiti na e.mail: zdstudenti@gmail.com

 Ulaznice za humanitarni koncert Srce za Zadar po cijenama od 70 kuna za studente, 100, 120 i 150 kuna možete kupiti u sustavu Ulaznice.hr te na blagajni KD Vatroslav Lisinski.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.