Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski sportaši peti put za Socijalnu samoposlugu 

14.12.2019.

22:37

Autor: Željko Kapelari

Zadarski sportaši peti put za Socijalnu samoposlugu 

Zadarski sportaši peti put za Socijalnu samoposlugu 

Foto: - / -

Hrvatski zbor sportskih novinara – sekcija Zadar već petu godinu zaredom, povodom božićnih blagdana, organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar. Pokažimo zajedno još jednom koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena.

Želja nam je i ove godine uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva te vas ovom prilikom pozivamo na sudjelovanje u akciji, koja će se održati u petak, 20. prosinca 2019. u 10:00 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava…

Za sve upite slobodno se obratite na e-mail hzsn.zadar@gmail.com ili na broj 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar).

Molimo Vas da nas o sudjelovanju u akciji obavijestite najkasnije do četvrtka, 19. prosinca.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.