Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarski sportaši, pokažite opet veliko srce

16.12.2015.

15:25

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Hrvatski zbor sportskih novinara, sekcija Zadar, povodom božićnih blagdana organizira humanitarnu akciju prikupljanja potrepština za Socijalnu samoposlugu Zadar.

Želja im je uključiti što više zadarskih sportaša i sportskih kolektiva, te ih pozivaju na sudjelovanje u akciji, koja će se održati u ponedjeljak, 21. prosinca u 11 sati u prostorijama Socijalne samoposluge u Samostanu sv. Frane.

Najpotrebnije su stvari koje se najčešće koriste: ulje, brašno, sol, šećer, pašta, riža, mlijeko, konzerve, dječja hrana, higijenske potrepštine, pelene, prašak za rublje, deterdžent za suđe, sapun, pasta za zube, kava...

Za sve upite slobodno se obratite na brojeve telefona 098/646-040 (Željko Kapelari, predsjednik HZSN Zadar) i 091/502-2291 (Ante Župan, tajnik HZSN Zadar). Iz Zbora mole da ih o sudjelovanju u akciji obavijestite najkasnije do petka, 18. prosinca.

Pokažimo zajedno koliko je veliko zadarsko srce i izvan sportskih terena - poručuju iz zadarske sekcije Hrvatskog zbora sportskih novinara. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.