Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadarsko bijelo srce za najbolje sestre i tehničare

10.05.2018.

07:04

Autor: tp

Nikola Cutuk/PIXSELL - ilustracija

Nikola Cutuk/PIXSELL - ilustracija

Foto: - / -

U Zadru će se danas održati središnja proslava Dana Sestrinstva uz dodijelu priznanja Zadarsko bijelo srce za najbolje sestre i tehničare koje se dodijeljuje od 2000. godine. Svjetski dan sestrinstva u Zadru se obilježava četrdeset godina.


Ove godine dobitnice i dobitnici priznanja su Ana Lisica iz Opće bolnice Zadar, Elda Seršić iz Psihijatrijske bolnice Ugljan, Marija Dodig iz Specijalne bolnice za ortopediju Biograd n/m, Snježana Gulan iz Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije, Davorka Pavić iz Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara, Vinka Dvornik iz zadarske podružnice Hrvatskog strukovnog sindikata medicinskih sestara i tehničara, Danijela Miljanić iz Hrvatske komore medicinskih sestara i tehničara - podružnica Zadar te Nada Lenkić iz zadarske Hrvatske komore primalja.
Zahvalnica povjerenstva za Zadarsko Bijelo srce bit će uručena profesoru Davoru Vidakoviću, ravnatelj medicinske škole Ante Kuzmanić, te Vokalnom sastav Magnfikat iz Hrvatske katoličke udruge medicinskih sestara i tehničara.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.