Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadrane probudila eksplozija

16.04.2018.

11:46

Autor: Suzana Dražić

mjesto eksplozije/foto:s.dražić

mjesto eksplozije/foto:s.dražić

Foto: - / -

Snažna eksplozija probudila je noćas, oko 2 i 30, Zadrane na Voštranici. Za sada nepoznati počinitelj ili počinitelji bacili su eksplozivnu napravu u dvorište sjedišta Policijske uprave zadarske. Nema ozlijeđenih, a na zgradi je nastala manja materijalna šteta - popucala su stakla.

 Jesam, čuo sam. Ne znam koliko je bilo sati, ali čuo sam. Pomislo sam da je neka ekspolzija. Nisam se uplašio.Čuo sam, bilo je 2 i 30. Čuo sam kako je puklo i gotovo, tako svjedoče stanari u okolnim zgrada na Voštarnici koje je probudila eksplozija postavljena kraj zida zgrade sjedišta zadarske policije. 

Policija je tijekom jutra privela nekoliko osoba nad kojima se provodi kriminalistička obrada,a a još nije utvrđeno o kojem se minsko-eksplozivnom sredstvu radi, izjavila je Sonja Šimurina iz zadarske Policijske uprave.

Inače, ovo je već druga eksplozija ispred sjedišta zadarske policije u protekla 4 mjeseca. Za podmetanje eksploziva  u prosincu istraga i dalje traje, izjavila je Šimurina, zbog čega je na obavijesne razgovore do sada pozvano više od 50 osoba. 

 

Galerija
Sonja Šimurina,PU zadarska, Foto: -/-
foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-foto:s.dražić, Foto: -/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.