Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadrani uoči Eura u Francuskoj : Vatreni do finala i ništa više !

10.06.2016.

11:14

Autor: Filip Buzov

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Provjerili smo i kakve su progonoze Zadrana uoči nastupa Vatrenih na Europskom prvenstvu u Francuskoj koje počinje danas. Iako je do nastupa naše reprezentacije još dva dana, u gradu se već može osjetiti nogometna groznica, kockice su ponovo u modu.

Što se tiče prognoza, možemo slobodno reći bit ćemo svi zadovoljni ako se ostvare:

Ja mislim dobro da ćemo ući u polufinale, to je i objektivno očekivati i navijački, Turska, Španjolska, Češka u grupi ? Nitko nije jači od nas, samo je pitanje trenutka, kako ćemo se postaviti, ali objektivno nema jačih...Ja bih voljela da bude prva, ali neka uđe u prvih osam ja sam zadovoljna, pa onda kad uđe u prvih osam daj da uđe među prve četiri i onda sam stvarno zadovoljna, Vi ste već u duhu ovoga prvenstva ? Ja za to živim, ja obožavam nogomet..A bar tri nula. tri jedan ajmo reći.... Navijamo za nju srcem i dušom, Prognoza? Hrvatska dobiva dva jedan, dva nula, dva nula.... Do kuda Hrvatska može doći ? Do finala, fala bogu, finale i ništa više...

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

20 h

Nadin 2022

Kušanje vina