Hrvatski radio

Radio Zadar

Zadrani uživali u koncertu Đ. Maršana. U publici bio i Karamarko.

22.04.2016.

09:43

Autor: HRT Centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon punih sedam godina pred zadarskom publikom sinoć je nastupio Đani Maršan, koji je u gotovo dvosatnom koncertu oduševio Zadrane. Na koncertu je bio i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav karamarko sa suprugom Anom.

Službeni povod koncertu je proglašenje Zadra najboljom europskom destinacijom, koji je održan pod nazivom "Zadar u mom srcu". Uz Maršana su nastupili i njegovi prijatelji, Amenda Stošić, Karin Kuljanić, klape Kaleta, "Donat" te mnogi drugi.

Atmesfera je došla do usijanja pred sam kraj koncerta, kada je Đani s prijateljima otpjevao svoju pjesmu Zadar u mom srcu. Nakon što ga je publika dugotrajnim pljeskom vratila na pozornicu, za kraj im je darovao svevremenu Kalelargu svoga brata Tomislava. 

Uz gradonačelnika i župana i njihove supruge, u koncertu je uživao i prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko sa suprugom Anom. Bilo je krasno, stvarno sam uživao, a gospodina Marašana izuzetno cijenim. On je institucija. Dosita, i kao Zadranin se dobro osjećam. Bila je sjajna atmosfera. osim toga, čovjek se s godinama vraća tamo gdje je rođen i ja sam sve češće u Zadru. Dao Bog da se jednoga dana tu vratim živjeti, rekao je Karamarko po završetku koncerta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.