Hrvatski radio

Radio Zadar

Zagrepčanka krala na plaži u Biogradu

23.07.2013.

09:31

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje i osumnjičili 52-godišnjakinju iz Zagreba da je početkom srpnja na plaži u Biogradu ukrala pojasnu torbicu s novcem i mobitelom u vlasništvu 28-godišnjeg mladića. Sumnjiči se također i za još dvije krađe na istoj plaži u posljednjih tjedan dana.

Mete lopova jučer su u više navrata bili turisti. U autokampu u Zatonu, ukradeni su bicikli vrijedni nekoliko tisuća kuna državljananima Austrije i Švicarske. Jučer, u Bibinjama, iz autokampa ukraden je mobitel i novac 49-godišnjem Nizozemcu, a protekloga vikenda, u Pakoštanima, Čehinja je ostala bez novca, prijenosnog računala i mobitel. Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje i osumnjičili 52-godišnjakinju iz Zagreba da je početkom srpnja na plaži u Biogradu ukrala pojasnu torbicu s novcem i mobitelom u vlasništvu 28-godišnjeg mladića. Sumnjiči se također i za još dvije krađe na istoj plaži u posljednjih tjedan dana. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.