Hrvatski radio

Radio Zadar

Zajedno, HDZ, HSP A.S. i tko još?

25.03.2013.

14:00

Autor: Nikola Barač

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Potpredsjednik HSP-a dr. Ante Starčevića, Rudolf Dvorski, najavio da će njihova koalicija s HDZ-om obuhvatiti još neke stranke i da se uskoro očekuje službeno predstavljanje.

Na današnjoj konferenciji potpredsjednik HSP-a dr. Ante Starčevića Rudolf Dvorski rekao je da je na županijskoj razini potpisan koalicijski sporazum s HDZ-om o izlasku na predstojećim lokalnim izborima. Dodao je da će koalicija biti i šira, odnosno da će joj pristupiti još neke stranke.


"U gradu Zadru imat ćemo kandidata za dogradonačelnika, a imat ćemo i kandidata za dožupana. imat ćemo i otprilike 25-23 posto mjesta na listama i u gradu i županiji. To bi značilo 7 na listi za Gradsko vijeće, a 9 na listi za Županijsku Skupštinu. Mi računamo na sigurnih 6 vijećnika u županiji, a s 3 vijećnika u gradu. Detalje ovoga sporazuma predstavit ćemo zajedno s našim koalicijskim partnerom kad bude službeno predstavljanje" 

rekao je Dvorski.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.