Hrvatski radio

Radio Zadar

Zamjenici Marina Marić i dr. Ivo Žuvela

22.03.2017.

12:38

Autor: Iva Rogić

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon što je nedavno HSLS predstavio kandidata za gradonačelnika Nina Dellaviju, danas je Hrvatska socijalno-liberalna stranka predstavila i njegove zamjenike za lokalne izbore. Marina Marić i dr. Ivo Žuvela su najavili da se planiraju baviti gorućim gradskim problemima.

Predstavljanju Marine Marić i dr. Ive Žuvele prisustvovao je i kandidat za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima Nino Dellavia:

"HSLS se zauzima za razvoj modernog, otvorenog i transparentnog Zadra gdje će se odluke donositi u dijalogu s građanima i u njihovom interesu. Umjesto na zapošljavanje podobnih, novac treba usmjeriti na povezivanje naših škola i fakulteta s tržištem rada. Nama treba hitno preusmjeravanje mladih na učenje digitalnih vještina, stvaranje uvjeta za rast Start up-ova..."

Treba se baviti problemima na koje ukazuju građani, rekla je kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika Marina Marić:

"Svi smo svjedoci curenja septičkih jama po prometnicama, svjedoci smo toga da nam nedostaje dječjih igrališta, da imamo najskuplje komunalije, da nemamo rubnike, rasvjetu... HSLS se zadnje dvije godine bavio isključivo onim što su nam građani rekli i sukladno tome slali smo javnim službenicima sva ona pitanja koja su ljude mučila."

Zadar je postao grad nejednakih, prevelike su socijalne razlike upozorio je dr. Ivo Žuvela:

"U planu je napraviti dom za beskućnike. Dakle, mi bismo stavili gradsku imovinu u službu onima kojima je to najpotrebnije."

Zadarski HSLS izlazi na izbore s jasnim programom koji će prepoznati i građani Zadra rečeno je također.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.