Hrvatski radio

Radio Zadar

Zamjenici Sabine Glasovac Erol Gaši (SDP) i Kristijan Kovačević (HNS)

26.04.2017.

12:25

Autor: tp

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

SDP- ov kandidat Erol Gaši, a HNS-ov Kristijan Kovačević zamjenici su kandidatkinje za gradonačelnicu Zadra, Sabinu Glasovac. Odlučeno je to na sinoćnjoj sjednici jednoglasno, priopćeno je iz izbornog stožera Sabine Glasovac.

Gradski odbor SDP-a Zadar na sinoćnjoj je sjednici donio jednoglasnu odluku o kandidiranju Erola Gašija na  

mjesto zamjenika gradonačelnika Zadra na predstojećim lokalnim izborima. Uz kandidatkinju za gradonačelnicu, Sabinu Glasovac, Gaši je  tako kandidat za zamjenika iz kvote SDP-a.

Drugi kandidat za zamjenika je Kristijan Kovačević, koji dolazi iz redova HNS-a.

Erol Gaši rođen je 1981. godine u Zadru. Završio je stručni studij Turističkog menadžmenta na Veleučilištu u Šibeniku. Na prošlim lokalnim izborima 2013. godine izabran je kao vijećnik u Gradsko vijeće grada Zadra, a od 2014. godine radi kao asistent hrvatske zastupnice u Europskom parlamentu, Biljane Borzan.

Kandidat za zamjenika iz redova HNS-a, ujedno i predsjednik GO HNS-a,Kristijan Kovačević, rođen je 1979. godine u Zadru. Diplomirani je inženjer grafičke tehnologije, a nakon završetka studija na Grafičkom fakultetu u Zagrebu, 2003. godine vraća se u Zadar i od tada radi kao privatni poduzetnik.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.