Hrvatski radio

Radio Zadar

Zaoštrava se stanje u Košarkaškom klubu Zadar

06.04.2022.

15:21

Autor: Božidar Kolega

KK Zadar

KK Zadar

Foto: - / -

U klubu razmišljaju o podnošenju prekršajnih prijava.

Nakon jučerašnje konferencije za medije Enia Meštrovića i Ante Rubeše iz KK Zadra danas su uputili priopćenje za medije koje u cijelosti prenoimo.


PRIOPĆENJE ZA MEDIJE – službena reakcija kluba KK Zadar vezano za izjave na press konferenciji koja je održana jučer u dvorani Jazine, 5. travnja 2022., od strane gospodina Enija Meštrovića i gospodina Ante Rubeše

Poštovani predstavnici medija kao i šira javnosti,

Svjesni smo izuzetno delikatne situacije u kojoj se Klub nalazi. Kao što smo naveli u prošlom priopćenju „očekujemo da će se sa svim budućim izjavama i istupima pokušati skrenuti pažnja s njihovog nedoličnog i neprimjerenog ponašanja“ sa netom održane Skupštine tako se i dogodilo.

Senzacionalističkim izjavama pokušavaju skrenuti pozornost sa incidenta koji se zbio na samoj Skupštini održanoj jučer 5. travnja 2020. na Višnjiku u 13:00. Vezano za dotični incident razmišlja se i o prekršajnoj prijavi jer postoje temelji za isto. Takvo ponašanje osuđujemo i ne može se tolerirati u jednoj ozbiljnoj instituciji kao što je KK Zadar.

Medijski „ping-ping“ ovakvog karaktera Klubu najmanje odgovara jer naš fokus treba biti na sportu i završnici prvenstva Hrvatske.

S takvim ponašanjem na jučer održanoj Skupštini, jesu li oni stvarno vrijedni uništenja Kluba? Je li to ta budućnost kojoj težimo?

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.