Hrvatski radio

Radio Zadar

Započeli radovi na zgradi mjesnog odbora Novi Bokanjac

02.04.2019.

12:15

Autor: HRT centar Zadar/Grad Zadar

Foto: Grad Zadar

Foto: Grad Zadar

Foto: - / -

Gradonačelnik sa suradnicima danas je obišao radove na izgradnji zgrade Mjesnog odbora Novi Bokanjac. Radovi teku prema planu, započeli su 20. ožujka a predviđen rok do završetka je 180 dana .

Izvođač radova je tvrtka Credo Ing, cijena izgradnje je 1.144.097,00 kn +PDV. Za projektiranje i nadzor zadužena je tvrtka Structural Art d.o.o.

Zgrada će biti multifunkcionalna i sportsko-rekreativna, te neće služiti samo za potrebe mjesnog odbora već će biti namijenjena i za potrebe udruga građana.  Im ćeati jednu višefunkcionalnu sportsku dvoranu te popratne sadržaje s dvoranom za sastanke i predavanja. Prema projektu, prizemlje zgrade imat će ulazni plato, sportsku dvoranu sa sanitarnim čvorom, svlačionicu/spremište, dvoranu za sastanke te još jedan pripadajući WC.

U objekt će se moći ući preko dva različita ulaza sa južne strane. Ukupna površina zgrade bit će oko 180,17 m2, a bit će izgrađena na parceli od 935 m2 koja će se oplemeniti sadnjom bjelogoričnih stabala i autohtonim mediteranskim biljkama.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

19 h

Nadin 2022

Kušanje vina