Hrvatski radio

Radio Zadar

Zapošljava se 9 radnica u projektu "Zaželi" u Sv. Filipu i Jakovu

23.08.2022.

12:45

Autor: Radio Zadar

„Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“

„Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“

Foto: :-: / Radio Zadar

Raspisan je Javni poziv za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Sveti Filip i Jakov za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta „ZAŽELI – Sveti Filip i Jakov – faza III“ – Radnica za potporu i podršku starijim i/ili nemoćnim osobama. Iz Općine je priopćeno: 

Poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“ predstavlja nastavak financiranja aktivnosti zapošljavanja teže zapošljivih žena na poslovima pružanja potpore i podrške za starije i/ili nemoćne osobe, aktivnosti koje su se kroz dosadašnju provedbu pokazale vrlo uspješnima i nenadomjestivima u lokalnim zajednicama. Zoran Pelicarić, načelnik Općine Sv. Filip i Jakov: 

Novozaposlene žene, devet njih, će kroz 6 mjeseci svojim radom poboljšati kvalitetu života krajnih korisnika, tako što će se svaka žena brinuti za korisnike uz isporuku kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština.

Z. Pelicarić

Projektne aktivnosti provodit će se na području Općine Sv. Filip i Jakov. Općina Sv. Filip i Jakov ima 4.703 stanovnika (popis 2021.). U sastav općine spada 7 naselja (Donje Raštane, Gornje Raštane, Sikovo, Sv. Filip i Jakov, Sv. Petar na Moru, Turanj i Babac).

Sve informacije o ovom Javnom pozivu mogu se dobiti dolaskom u Općinsku upravu, Obala kralja Tomislava 16, 23207 Sveti Filip i Jakov ili na sljedeće kontakte:

TEL.: 023/389-808, MOB.: 099/260-3486, E-mail: darko.mikas@opcina-svfilipjakov.hr

Darko Mikas, mag.oec., MBA, Voditelj Projekta


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.