Hrvatski radio

Radio Zadar

Zašto ne u sv. Nikoli ili u sv. Dominiku ?

12.03.2019.

13:17

Autor: Suzana Jakšić Mandić

foto: Festival vjenčanja Zadar

foto: Festival vjenčanja Zadar

Foto: - / -

Odabir lokacije za snimanje spota ili fotografija je jedan od brojnih detalja u planiranju vjenčanja. Na 12. Festivalu vjenčanja ovoga vikenda u Zadru predstavlja se i ponuda različitih restorana i sala za vjenčanja. Što još najavljuju iz Udruženja obrtnika Zadar ?

Od prezentacije slastičara u subotu u 12 sati do revije cvijeća u nedjelju navečer- u Arsenalu mladencima će se ponuditi svi segmenti industrije vjenčanja, a građanima zabava i uvid u ovaj dio zadarske obrtničke ponude. Sanja Perković Lazić iz organizacijskog tima o ovogodišnjim novitetima: Mladenci će dobiti odgovore na sva pitanja koja su njima potrebna što se tiče slastičara, cateringa, izlagača. Isto tako, ove godine nakon dugo vremena opet ćete imati priliku vidjeti prezentaciju haljina za male djeveruše. 

Dio programa tradicionalno ima humanitarni predznak, kazala je Ana Milin Šestan na najavnoj konferenciji za novinare: Humanitarna akcija je za Udrugu Cukrići, za djecu oboljelu od dijabetesa, funkcionira na način da posjetitelji ostave dobrovoljni prilog i sve što se skupi donirat ćemo Udruzi. Vjenčanice, prstenje, torte, cvijeće i ostalo ove je godine u znaku industrijskog vjenčanja, ističe Perković Lazić : Najave Festivala snimali smo na lokacijama sv. Dominika i crkve sv. Nikole, ujedno i na atraktivnim lokacijama u Zadru koji mogu biti inspiracijama mladencima za snimanje njihovih spotova ili fotografiranje.

Mladenci ne zaboravite na prigodne popuste koje nude izlagači, a vi poštovani slušatelji imate prigodu zaigrati nagradnu igru i otputovati u Krakow, naglasila je Sanja: Svi posjetitelji sajma moći će sudjelovati u nagradnoj igri agencije Terra Travel putem ispunjavanja letka koji će dobiti na ulazu u Arsenal, tu će ispuniti malu anketicu koja će nas u organizaciji tjerati naprijed da vidimo što posjetitelji zapravo žele, a nagradno putovanje u Krakow je zapravo glavna nagrada.

Festival vjenčanja i ove godine organizira Udruženje obrtnika Zadar, u partnerstvu s Ilirijom d.d. i Arsenalom. Dvanaesti po redu Festival održati će se 16. i 17. ožujka 2019. godine, a sudjelovat će 53 izlagača. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.