Hrvatski radio

Radio Zadar

Zatražena obdukcija i toksikološko vještačenje

05.05.2020.

16:17

Autor: hrt

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Županijski državni odvjetnik je, nakon provedenog očevida, naložio da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, Postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila 4. svibnja 2020. u 23.15 sati u Zadru, Liburnska obala. (5. 5. 2020.)

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (2000.) osobnog vozila marke Audi A6, upravljao tim vozilom Liburnskom obalom iz smjera Obale kralja Tomislava te uslijed nedopuštene i neprilagođene brzine izletio izvan kolnika i vozilom sletio u more.
 
Na mjestu nesreće smrtno je stradao vozač (2000.) osobnog vozila i jedan putnik (2003.) dok su dvojica putnika (1998. i 2003.) zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Zadar.
 
Županijski državni odvjetnik je, nakon provedenog očevida, naložio da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.