Hrvatski radio

Radio Zadar

Završeno snimanje brazilske ljubavne drame na lokacijama u Zadru

08.05.2017.

11:21

Autor: HRT centar zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U Zadru - brazilska ljubavna drama : nakon niza snimljenih reklama i filmova te više domaćih i stranih produkcija, u Zadarskoj županiji proteklih dana se snimala brazilska ljubavna drama "After being ashes".

Ekipa od dvadesetak osoba boravila je tako na zadarskom području nakon čega su otputovali prema Splitu, te Zagrebu i Dubrovniku gdje nastavljaju snimanje. Redatelj je u Zadarskoj županiji odabrao nekoliko lokacija: Pariževačku glavicu, Autobusni kolodvor Zadar, benzinsku postaju te nekoliko ulica na Poluotoku, javili su iz Filmskog ureda Zadar. Iako je snimanje u tijeku i završetak se očekuje tek krajem ove godine, već sada postoji zanimanje da hrvatska premijera filma ponovno bude u Zadru!

Podsjetimo, u organizaciji Filmskog ureda Zadar u protekla dva mjeseca u Zadru su održane čak dvije hrvatske premijere filmova koji su snimljeni upravo u Zadarskoj županiji - belgijskog "Uzvodno rijekom" i talijanskog dokumentarca "Djevojke koje sanjaju more".

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.