Hrvatski radio

Radio Zadar

Završio "brkati studeni" - košarkaši ukazali na važnost prevencije

02.12.2018.

14:30

Autor: HRT radio zadar

foto: KK Diadora

foto: KK Diadora

Foto: - / -

Jučer je obilježen kraj "brkatog studenog" u kojem su košarkaši Diadore "uzgajali" brkove ukazavši na ranu prevenciju raka prostate i testisa. Ovom akcijom prikupljeno je 2 tisuće 400 kuna koje su uručene gradonačelniku Branku Dukiću, izvijestili su iz KK Diadora.

U zadarskoj brijačnici Mr. Razor u subotu je obilježen kraj "brkatog studenog" u kojem su košarkaši Diadore "uzgajali" brkove ukazavši na ranu prevenciju raka prostate i testisa.
 
"Mislim da je najvažnije što smo uspjeli potaknuti naše muške članove da uvide važnost rane prevencije u sprečavanju ovih opakih bolesti. Puštanje brkova je najmanje što smo mogli učiniti, a posebna zahvala ide svim članovima i navijačima Diadore što su pokazali svoju veličinu i pridružili nam se u ovoj akciji. Zahvaljujem se Ivanu Miškoviću, vlasniku brijačnice Mr. Razor koji je odmah prepoznao važnost projekta, ali igradonačelniku Branku Dukiću što je izdvojio vrijeme kako bi nam pružio podršku", izjavio je nakon kolektivnog brijanja predsjednik i igrač Diadore, Tomislav Kabić.
 
U "brkatom studenom" su sudjelovali svi igrači i stručni stožer Diadore te je zajedno s Mr. Razor Barbershopom prikupljeno 2.400 kuna. Ivan Mišković donaciju je predao Branku Dukiću, predsjedniku Lige protiv raka Zadar - navodi se u priopćenju KK Diadora.
-

-

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.