Hrvatski radio

Radio Zadar

10:12 / 06.03.2022.

Autor: Radio Zadar

Zbog bure zatvroena autocesta A1 na dionici Sveti Rok i Maslenica

HAK: Zbog orkanske bure problemi u prometu

HAK: Zbog orkanske bure problemi u prometu

Foto: Dino Stanin / Pixsell

Za sve skupine vozila zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (obilazak za osobna vozila je preko Gračaca i Zatona Obrovačkog DC50-DC27-DC54, a za ostale skupine vozila državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina DC50-DC27).

Samo za osobna vozila otvoreni su: autocesta A1 između čvorova Maslenica i Posedarje (obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina - DC50 i DC27); državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54); Paški most (DC106).

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog, državnoj cesti čvor Križišće-A7-Križišće (DC99) i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica (LC58107) zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za I. skupinu vozila (motocikli, prikolice za stanovanje, kamp prikolice s tri ili više osovina, kombi vozila visine preko 1,9 m, autobusi na kat i autobusi duplih osovina koji vuku prikolicu, osobna vozila koja vuku malu prikolicu sa jednom osovinom).

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici