Hrvatski radio

Radio Zadar

Zdravstveni radnici - borci protiv koronavirusa odmarat će se u Zadru

07.04.2020.

13:27

Autor:

Izvor: Falkensteiner Hotels & Residences

Izvor: Falkensteiner Hotels & Residences

Foto: - / -

Dvjesto vaučera, sto za Falkensteiner resort Borik u Zadru i sto za Falkensteiner resort Punta Skala u Petrčanima – donacija je hotelske grupacije Falkensteiner Hotels & Residences dvjema zagrebačkim bolnicama.

Zdravstveni radnici Kliničke bolnice ”Sveti Duh” i Klinike za infektivne bolesti ”Dr. Fran Mihaljević” svoje će vaučere, dvije noći za njih i njihovu obitelj, moći iskoristiti čim to bude moguće.

”Liječnici i medicinske sestre, kao i ostalo osoblje u zdravstvenom sustavu, daju sve od sebe u situaciji u kojoj smo se našli zbog pandemije izazvane korona virusom. Smatramo kako će im, kada sve ovo prođe, odmor itekako dobro doći. Ovo je naš mali doprinos u vremenu kada nam je svima potrebna solidarnost”, poručuju iz Falkensteinera.

”U ime naših djelatnika te djelatnika Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" mogu samo od srca zahvaliti na ovoj iznimnoj donaciji koju će oni sa zadovoljstvom iskoristiti čim završi naša zajednička borba protiv aktualne epidemije”, rekao je ravnatelj Kliničke bolnice ”Sveti Duh”, prof. dr. sc. Mladen Bušić.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.