Hrvatski radio

Radio Zadar

Željko Žilavec: Pripreme za novu sezonu u punom su jeku

01.07.2020.

12:08

Autor: HRT Radio Zadar/KK Zadar

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Foto: - / -

Zaključno s jučerašnjim danom, sportskom direktoru Branimiru Longinu istekao je mandat u trajanju od tri godine. Direktor Košarkaškog kluba Zadar iz tog razloga pojasnio je postojeću situaciju i zadane ciljeve uoči nove sezone.

Pripreme i sve predradnje prije nove sezone 2020/21 u punom su jeku, a dosadašnji sportski direktor Klubu se stavio na raspolaganje te pomaže u radu koliko god je potrebno i moguće u ovom trenutku. – poručio je Željko Žilavec.

Fokus Košarkaškog kluba Zadar s nedavno predstavljenim značajnim pojačanjima u trenerskom stožeru, Veljkom Mršićem i njegovim glavnim pomoćnikom Ivanom Perinčićem maksimalno je usmjeren prema novoj sezoni kako bi istu dočekali spremni i u narednom periodu zaokružili roster prve momčadi novim pojačanjima.

Upravo iz tog razloga dosadašnji sportski direktor Branimir Longin aktualnom izborniku i njegovom pomoćniku pomaže u pogledu što je bolje aklimatizacije na nove pozicije u glavnom gradu košarke i svojim angažmanom nastoji pomoći isključivo za dobrobit Kluba.

Obzirom na brojne upite i popriličan interes javnosti oko tekućih stvari vezanih uz Klub ovim putem poručujem kako ćemo, kao što je i do sada uvijek bio slučaj pravovremeno obaviještavati zadarske navijače o svim novostima i aktualnostima vezanim uz Košarkaški klub Zadar. – istaknuo je direktor Košarkaškog kluba Zadar.

Sve informacije i aktualne vijesti pratite na službenoj stranici www.kkzadar.hr te na svim klupskim komunikacijskim kanalima i platformama. #igrajZADRE

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.