Hrvatski radio

Radio Zadar

Zimski park na Višnjiku od petka!

22.11.2022.

11:30

Autor: Radio Zadar

Zimski park Višnjik

Zimski park Višnjik

Foto: ŠC Višnjik / Radio Zadar

Zimski park na Višnjiku otvarit će svoja vrata u petak, 25. studenoga 2022. 

Sve posjetitelje dočekat će vrhunske ledene atrakcije, prostrano klizalište s bajkovitom jelkom i ledeni tobogan, ugostiteljska šetnica s adventskim kućicama i bogatom ponudom blagdanskih delicija, ali i zimskim izdanjem poznatoga zadarskoga Street food festivala te pozornica za zabavno-glazbene programe za najmlađe i veliki, šareni zabavni lunapark.

Zimski park Višnjik

Zimski park Višnjik

Foto: ŠC Višnjik / Radio Zadar

Program otvaranja počet će u 16.30 sati, a uveličat će ga svojim izvedbama članice Saveza mažoretkinja i pon-pon timova Hrvatske, Sportski plesni klub Bellus, Zbor Kazališta lutaka Zadar, zbor gimnazije Vladimira Nazora, glazbena udruga Libreto, dječja klapa Riva i Udruga odgajatelja Maraške Zadar.


Svoj doprinos blagdanskom ozračju Zimskog parka dat će i djeca dječjih vrtića Radost i Latica, djeca osnovne škole Voštarnica, te Sportske univerzalne škole koji će nam se u jutarnjim satima, u svojevrsnoj uvertiri svečanog otvaranja, pridružiti u kićenju borova, dok će Udruga Cukrići organizirati humanitarnu akciju za djecu s dijabetesom.


Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

2 dana

Nadin 2022

Kušanje vina

Vezani sadržaj

Emisija

Jutarnji program

Svakoga jutra probudite se uz vaš Radio Osijek. Jutarnji program svakodnevno nudi brojne korisne informacije i zanimljivosti uz dobru glazbu i želje za uspješan dan. Od 6 do 10 sati s vama je ekipa Radio Osijeka. .

Poslušajte u Slušaonici