Hrvatski radio

Radio Zadar

Zlatne plakete najboljim tvrtkama u 2012.

09.07.2013.

12:49

Autor: Anita Perica

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Tvrtka Miatrade d.o.o. iz Zadra najbolja je u kategoriji malih trgovačkih društava, najbolje srednje trgovačko društvo u Zadarskoj županiji je HSTEC d.d. iz Zadra, dok je u kategoriji velikih tvrtki zlatnu plaketu dobio LTH Metalni lijev d.o.o. iz Benkovca.

Na svečanoj sjednici Gospodarskog vijeća Županijske komore Zadar dodijeljene su zlatne plakete najboljim tvrtkama u 2012.-oj godini. Tvrtka Miatrade d.o.o. iz Zadra najbolja je u kategoriji malih trgovačkih društava, najbolje srednje trgovačko društvo u Zadarskoj županiji je HSTEC d.d. iz Zadra dok je u kategoriji velikih tvrtki zlatnu plaketu dobio LTH Metalni lijev d.o.o. iz Benkovca. Dodijeljena su i posebna priznanja poduzećima koja slave 60 godina kontinuiranog rada, a dobitnici su tvrtka Donat d.o.o., Tržnica Zadar, Tvornica kruha Zadar i Luka Zadar d.o.o. Predsjednik županijske komore Dario Jurin:

" Ono što bi možda kroz dvije rečenice mogao okarakterizirati nagrađene u prošloj godini je činjenica što se za prvonagrađene od velikih tvrtki i srednjih tvrtki radi o uspješnim izvoznicima koji su početkom krize imali pad i to ne mali pad, ali koji su se u roku manjem od jedne godine značajno digli i, evo, za prošlu godinu ostvarili najbolje rezultate."

- kazao je uz ostalo Jurin.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.