Hrvatski radio

Radio Zadar

Župan Longin podupro Andreja Plenkovića

22.01.2020.

12:50

Autor:

Izvor: Facebook

Izvor: Facebook

Foto: - / -

Zadarski župan Božidar Longin na svom je facebook profilu podupro aktualnog predsjednika HDZ-a i Vlade Andreja Plenkovića na predstojećim unutarstranačkim izborima. Prenosimo što je još napisao zadarski župan.

U Zadarskoj županiji trenutno se provode projekti vrijedni preko tri milijarde kuna. Grade se nove pomorske i ribarske luke, prometnice, vodovod i odvodnja, vrtići, kulturni spomenici kao i brojni drugi infrastrukturni objekti. To su projekti u kojima imamo veliku potporu hrvatske Vlade i moram istaknuti kako je suradnja koju imamo s Vladom Andreja Plenkovića novi vjetar u leđa razvoju Zadarske županije. 

Andrej Plenković moderan je političar koji je kvalitetno pozicionirao Hrvatsku na vanjskopolitičkom planu, na čelu je najuspješnije Vlade od hrvatske samostalnosti i zato mu dajem punu potporu za novi mandat na čelu HDZ-a. Uvjeren sam da će nas on predvoditi u novoj pobjedi na nadolazećim parlamentarnim izborima.

Potporu predsjedniku HDZ-a u subotu je pred novinarima i Plenkovićem izrekao i načelnik Općine Jasenice Martin Baričević, predsjednik Hrvatske zajednice općina, a kako prenosi dio medija u izborima za predsjednika HDZ-a Plenkovića podupire i predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije Božidar Kalmeta. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.