Hrvatski radio

Radio Zadar

Župan Zrilić: Vlada je trebala izmijeniti odluku

05.11.2013.

16:38

Autor: RZD

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Što se krije iza smjene direktorice Pupić Bakrač ? O tome župan Stipe Zrilić više sutra u Bliskom susretu Radio Zadra.

I dan nakon smjene direktorice Zračne luke Zadar, Katice Pupić Bakrač komentira se postupak ministra Siniše Hajdaša Dončića. Neki smatraju da direktorica nije smijenjena zbog spornoga bonusa, nego da se iza svega krije nešto drugo. Zadarski župan Stipe Zrilić nije želio komentirati nagađanja kako je smjena Pupić-Bakrač samo uvod u slabljenje zadarskoga aerodroma, od čega bi trebale profitirati zračne luke u gradovima na Jadranu u kojima je na vlasti SDP.  O smjeni kaže...

"Ministar je donio tu odluku iz samo njemu poznatih razloga, tu se spominje isplata određenog bonusa, nisam za to da se isplaćuju preveliki bonusi bilo kome no tu odluku o isplati bonusa direktorima državnih poduzeća donijela je Vlada i tako je Nadzorni odbor Zračne luke donio odluku da direktorica ima pravo na isplatu tog bonusa. Je li isplata bonusa jedini razlog smjene li ne ja sada ne znam, u svakom slučaju Vlada je trebala onda promijeniti spornu odluku."

Što je još kazao župan Stipe Zrilić o načinu na koji je smijenjena direktorica Pupić Bakrač te o posljedicama te odluke, poslušajte sutra u Bliskom susretu Radio Zadra od 16 sati i 10 minuta.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.