Hrvatski radio

Radio Zadar

Županija posluje zakonito, racionalno i transparentno

29.10.2013.

11:29

Autor: aperica

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarska županija posluje zakonito, racionalno i transparentno - kazao je na kolegiju župan Stipe Zrilić, ne krijući zadovoljstvo rezultatima državne revizije financijskoga poslovanja Zadarske županije za 2012.-tu godinu, prema kojem u tom razdoblju nije bilo nezakonitosti niti nepravilnosti u financijskom poslovanju.

Slijedom takve ocjene županija je dobila bezuvjetno pozitivno mišljenje. To je drugi put u ovih 20 godina postojanja županije - kazao je zadarski župan Stipe Zrilić dodajući:


" Znači trebalo nam je 20 godina da dođemo do toga. Mi smo i prošle i ove godine imali takvo mišljenje. To je jedno poželjno stanje no ne možemo reći da je stanje idealno. Mi i dalje trebamo raditi tako da naše poslovanje bude racionalno, zakonito, učinkovito i dao ova sredstva koja su u proračunu budu što pametnije iskorištena. U tome smo do sada uspijevali pa ja pozivam i sve one koji mogu utjecati na to da tako rade i u budućnosti. " - kazao je župan Stipe Zrilić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.