Hrvatski radio

Radio Zadar

Županijska skupština iz Doma županije danas na Sveučilištu

23.07.2020.

07:28

Autor: tp

Dino Stanin/PIXSELL

Dino Stanin/PIXSELL

Foto: - / -

Danas će se održati sjednica Županijske skupštine Zadarske županije. Zbog epidemioloških preporuka i mjera bit će organizirana u Svečanoj dvorani Sveučilišta u Zadru u 10,00 sati, a pred vijećnicima je čak 51 točka dnevnog reda.

Od toga 20 točaka se odnosi na dodjelu koncesija na pomorskom dobru diljem zadarske županije. Na sjednici će vijećnici raspravljati i o više odluka o ulaganjima u županijske škole, potom o financijskom planu Kazališta lutaka od 2021. do 2024. godine usklađenom s krizom koju je prouzročila pandemija koronavirusa. Na dnevnom redu je i zahtjev zadarske bolnice o davanju u zakup poslovnog prostora u zgradi Poliklinike, a razmotrit će i rad te financijske pokazatelje u prošloj godini zdravstvenih županijskih ustanova te agencija i tvrtki. Rasprava će se voditi i o prijedlogu Izmjena i dopuna proračuna Zadarske županije za 2020. godinu i projekcija za 2021. i 2022. godinu.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.