Hrvatski radio

Radio Zadar

Divna paška ljetna noć uz klapsku pjesmu

11.07.2022.

09:24

Autor: tp

Smotra klapa Pag

Smotra klapa Pag

Foto: Jure Orlić / TZ Pag

Publika je na središnjem paškom gradskom trgu uživala u a capella izvdbama kao I izvedbama pjesama uz pratnju mandoline i gitare. 


Nastupile su klape Decimet San Giorgio (Pag), Muštre (Novalja), Navalia (Novalja), Kolajna (Zadar) i Maraška (Zadar) te ansambl Sveti Juraj (Pag).


Susret je završio zajedničkim izvedbama klapa s “paškim” pjesmama kojima godinama završava susret "Nima do otoka Paga" i "Kamena lađa" autora Branka Barbira. 

Susret klapa u Pagu organizirala je  Turistička zajednica Grada Paga

 

Galerija
Klape u Pagu , Foto: Jure Orlić/ TZ Pag
Klape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu Jure Orlić TZ Pag, Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu, Foto:  Jure Orlić/ TZ PagKlape u Pagu, Foto:  Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ PagKlape u Pagu , Foto: Jure Orlić /TZ Pag

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici