Hrvatski radio

Radio Zadar

Elena ide dalje !

22.03.2015.

07:16

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

U prvoj emisiji uživo showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, Zadranka Elena Stella izborila je prolazak dalje zahvaljujući sjajnoj interpretaciji pjesme Johnny Got A Boom Boom - prolazak su joj osigurali gledatelji svojim glasovima !

Nakon audicija i dvoboja u posljednju fazu natjecanja ušlo je 24 probranih pjevača. Dvanaestero ih je nastupilo u prvoj emisiji uživo, po troje iz svakog mentorskog tima

Ivanov tim je nastupao posljednji u showu. Daniel Jurišević u prvoj emisiji uživo izveo je Run To The Hills grupe Iron Maiden. Bio je zadovoljan izvedbom, kao i njegov mentor Ivan. Pohvalio ga je da je bio fenomenalan. Mahir Kapetanović pjevao je Sve će to o mila moja Bijelog dugmeta koju je posvetio svojoj djevojci za rođendan. Ivan je, kao i Maki bio oduševljen atmosferom, scenom i izvedbom. Bez obzira što nekad zna biti ležeran na probama, izvedba je bila fantastična, kazao je Ivan. Elena Stella pjevala je Johnny Got A Boom Boom Imelde May i bila je to posljednja izvedba u emisiji uživo. Rockabilly pjesmom rasplesala je studio i, kako je Ivan rekao, sjajno zatvorila prvu emisiju uživo.

Svojim glasovima gledatelji i slušatelji daljnje natjecanje osigurali su Elleni. Prolazak gleda kao još jednu stepenicu u showu i dodatniju sigurnost u sebe. Ivanu je bilo iznimno teško izabrati. Ipak se odlučio i dalje kockati te je odabrao Mahira kojem je prolazak bio manje bitan od same izvedbe. Želio je dostojanstveno izvesti pjesmu svog pjevačkog uzora.


Sljedeće subote na pozornici showa The Voice ostalih dvanaestero natjecatelja borit će se za nastavak natjecanja. Osam je slobodnih mjesta, a odluka više nije isključivo u rukama mentora. Ponovno odlučuje i glas publike. Za ostanak u showu borit će se Ana Opačak, Tomislav Užarević i Mateo Resman iz Indirinog tima. Preostalih troje iz Ivanovog tima su Dario Došlić, Marin Jurić Čivro i Iva Gortan. Jacquesov muški dio tima koji ćemo gledati u idućoj emisiji uživo čine Dino Petrić, Pjerino Ružević i Egon Marić. Tonyjev tim čine Božidarka Matija Čerina, Iva Ajduković i Jure Brkljača.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.