Hrvatski radio

Radio Zadar

Finalisti Dore 2021. Tko je Vaš favorit?

06.02.2021.

12:14

Autor: HRT

Finalisti Dore 2021. Tko je Vaš favorit?

Finalisti Dore 2021. Tko je Vaš favorit?

Foto: - / -

Poslušajte već danas snippete svih natjecatelja izbora hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije. Dora 2021. održat će se u subotu 13. veljače u Opatiji uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV1) od 20.10.

Dora se održava 22. put, a treći zaredom je u dvorani Marino Cvetković. Ovaj put, na žalost, bez publike, pod strogim epidemiološkim mjerama, ali to ne znači da ponovno neće biti spektakularno baš kako ovakav događaj zaslužuje.

Kroz ovogodišnju Doru vodit će vas četiri voditeljice: Daniela Trbović, Barbara Kolar, Jelena Lešić i Doris Pinčić, a osim na HTV1, Doru možete pratiti uživo i na platformi HRTi, kao i na našem portalu hrt.hr.

Stručni ocjenjivački sud odabrao je 14 finalista koji će premijerno izvesti svoje pjesme i svojim izvedbama pokušati osvojiti i žiri i publiku. Da bi lakše odabrali svog favorita HRT na svom YouTube kanalu predstavlja snippete svih finalista. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.