Hrvatski radio

Radio Zadar

Gibonni : "Posebno sam vezan za Zadar..."

12.05.2018.

08:40

Autor: HRT centar Zadar

foto: Filip Brala / Pixsell

foto: Filip Brala / Pixsell

Foto: - / -

Nakon četiri godine večeras u Zadru Gibonni, prvi veliki koncert u Arsenalu. Uoči koncerta Gibo gostuje od 11 sati u programu Radio Zadra. Uz ostalo, kazao je kako mu je Zadar oduvijek bio važna postaja na njegovom glazbenom putu.

Gostujući u našem programu Gibo je kazao kako ga za Zadar veže više stvari: Imam ja puno svojih emotivnih strana vezanih za Zadar, još od ranih 90-ih, to je bio jedan od dva grada koji su mi prvi raširili ruke. Na onom prvom Zadar festu kad nismo imali ni vode a struju smo molili boga da imamo...ali opet je ostalo lipo ... sve se zaboravi, posli te više niko ne pita u kakvim ste vi uvjetima to radili ali ostale su neke lipe pisme. Ove dvije duše - ja svaki put kad to pivam imam Zadar na pameti, taj dojam ti ostane ko da je u misima s nekim suhim pečatom ovjereno.

Uoči koncerta naše Ivana Matešić i Ana Štrelov tražile su od Gibonnija da otkrije detalj iz programa : Detalj koji ću ti otkriti je to da će ti to biti odlično. Veseli me što sam ja dan prije i dan poslije slobodan pa se ne moram za nikoga štediti, mogu pivat dok ne ostanem bez glasa, to mi je najdraže, kad ne moran na to mislit - kazao je Gibo. Sat i pol najvećih hitova iz gotovo tridesetogodišnje karijere čeka vas od 22 sata u Arsenalu.

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.