Hrvatski radio

Radio Zadar

Gotovina: Obožavam Mladenove pjesme

16.04.2013.

15:44

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

General Ante Gotovina, s kojim su se mnogi poželjeli slikati nakon svečane sjednice Županijske skupštine, prvi put se nakon izlaska na slobodu susreo sa svojim prijateljem, pjevačem Mladenom Grdovićem.

Stisak ruke, zagrljaj i kratak razgovor-tako je izgledao prvi susret dvojice popularnih Dalmatinaca i prijatelja. Mladen Grdović odmah je pohitao pružiti ruku generalu Gotovini, na čijemu je vjenčanju, kako je sam rekao, pjevao prije gotovo 18 godina. Priznao je da se do sada nisu uspjeli vidjeti.

Mladen je moj prijatelj. Obožavam ga kao umjetnika

bio je kratak general Gotovina. 

Još je kraći bio Mladen Grdović, kada su ga novinari pitali o nesreći i vožnji u pijanom stanju potkraj potkraj prošloga vikenda. Rekao je da se malo opustio nakon naporne turneje po Australiji i tako sam sebi napravio problem. No, nije mu bio problem popeti se na pozornicu HNK Zadar i otpjevati "Dalmatinac sam" i "Oči boje lavande", što je izazvalo oduševljenje uzvanika. Mnogi su ga nakon svečane sjednice potapšali po ramenu i dali mu potporu. 

 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

prije

20 h

Nadin 2022

Kušanje vina