Hrvatski radio

Radio Zadar

Grdović: Nemojte mi protiv Severine

24.09.2015.

10:33

Autor: Vladimir Šetka

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Severina je sinoć održala koncert u dvorani na Višnjiku, čime je otvorila Zadar Dogus Basketball Tournament. Nastupila je pred manje od tisuću ljudi. Među njima je u prvom redu bio raspoloženi Mladen Grdović.

Otprilike onoliko ljudi koliko ih i inače dođe na Severinine koncerte u Zadru, toliko ih je, po slobodnoj procjeni, sinoć bilo i na Višnjiku. No, dobro su se zabavili, a prije svega Severinin kolega Mladen Grdović. Probio se u prvi red do stagea, a nerijetko je i ruke dizao u zrak. No, nije joj se pridružio pred publikom. 

Došao sam je pozdraviti i poželjeti joj svu sriću. Ona je svjetska pjevačica. Prije 12 godina bila je sa mnom 40 dana na turneji po Australiji. Nadam se da će opravdati zadarsku publiku, iako ja još uvijek držim rekord sa slavljeničkoga koncerta 35 godina moje pjevačke karijere. Severina je dobra cura i nemojte mi puno protiv nje, kazao je dobro raspoloženi Grdović. Što je još rekao poslušajte u snimci.

Prije Severine nastupila je grčka pop-zvijezda Antonis Ramos

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.