Hrvatski radio

Radio Zadar

HR demo klub: Scarlet notes u finalu

07.11.2013.

13:21

Autor: tp/bm

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

SCARLET NOTES su pobjedili jednoglasnom odlukom stručnog žirija. Sjajna vokalistica i basistica Zrna Zuber te kreativni gitarist Leonardo Jakšić i bubnjar Josip Miočić impresionirali su sinoć stručni žiri sastavljen od urednika Hrvatske radiotelevizije, a pobjeda u ovom izlučnom natjecanju za njih znači da će još jedanput iz Zadra morati doći u Zagreb. U srijedu, 27.11. u finalu mjeseca HR DEMO KLUBA, SCARLET NOTES će snage ogledati s pobjednicima idućih izlučnih natjecanja (13. i 20.11.2013) .

U srijedu 06. 11.2013. održana je prva izlučna večer za mjesec studeni u natjecanju Hrvatskoga radija HR DEMO KLUB. 

Novi koncertni prostor, zagrebački Klub.(P. Hatza 16) na pozornici je ugostio SCARLET NOTES iz Zadra, INDIGO RED iz Zagreba i DIJETE NEMIRA iz Zagreba.

Sastavi su se u polusatnim nastupima predstavili svojim autorskim radovima, a jednoglasnom odlukom stručnog žirija pobjedu je odnio SCARLET NOTES.
Početak 3. ciklusa natjecanja za najbolje sastave na hrvatskoj demo sceni obilježila je sjajna atmosfera u ispunjenom klubu i šou program prošlogodišnjih pobjednika HR demo kluba - skupine !NDIGO7.

Sjajna vokalistica i basistica Zrna Zuber te kreativni gitarist Leonardo Jakšić i bubnjar Josip Miočić impresionirali su sinoć stručni žiri sastavljen od urednika Hrvatske radiotelevizije, a pobjeda u ovom izlučnom natjecanju za njih znači da će još jedanput iz Zadra morati doći u Zagreb. Naime, u srijedu, 27.11.2013. u finalu mjeseca HR DEMO KLUBA, SCARLET NOTES će snage ogledati s pobjednicima idućih izlučnih natjecanja (13. i 20.11.2013).

Dok autorski dvojac SCARLET NOTESA Jakšić/Zuber ima gotovo 3 tjedna na raspolaganju odlučiti s kojim će se skladbama iz svojeg repertoara najbolje predstaviti u 15-minutnom sviračkom nastupu uživo na frekvencijama Drugog programa Hrvatskoga radija, pozivamo Vas da nam se srijedom od 21,00 sati pridružite u Klubu. (ulaz je besplatan).

Poduprite naše demo sastave u idealnom prostoru za svirke mladih demo bendova, a ako niste u mogućnosti biti s nama u Klubu. – budite uz frekvencije Drugog programa Hrvatskoga radija srijedom od 21,00-22,00 kada ćemo izvještavati o svim zanimljivostima vezanim za HR demo klub.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.