Hrvatski radio

Radio Zadar

Jeza Irokeza

11.05.2013.

12:18

Autor: Nikola Barać

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Koncertom punk bandova "Jeza Irokeza" počinje novi ciklus zadarske Gitarijade, u bivšoj zgradi lutkara u Jazinama, u 21 sat

Novi ciklus zadarske Gitarijade u organizaciji udruge Šigureca počinje večeras prvim kvalifikacijskim koncertom pank bendova pod nazivom "Jeza Irokeza". Nastupit će "Harald Blixen" i "Gatos Del Mundo". Specijalni gosti gitarijade bit će punk rock kazachok atrakcija "Cherkezi United"! Koncert će se održati u bivšoj zgradi kazališta lutaka u Jazinama, s početkom u 21 sat.

"Već petu godinu za redom uspjeli smo zadržati taj kontinitet i to nam je užasno drago, naravno, iu istom obliku. Mislim da to ima nekako smisla, čitav taj koncept, četri kvalifikacijska koncerta i peti finalni koncert. Peta gitarijada kreće sad u subotu" - ističe organizator Vedran Miočić-Stošić.

Koncept zadarske Gitarijade ostaje isti, kupljenom ulaznicom, svi posjetitelji moći će glasovati za svog favorita, a ovogodišnji pobjednik finalne večeri bit će nagrađen snimanjem"singlice" - ističe Miočić Stošić.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.