Hrvatski radio

Radio Zadar

Luka i Stjepan pozvali Zadrane na koncert

28.06.2013.

09:47

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

"Dragi naši Zadrani, a naročito Zadranke!! Pozivamo vas sve da dođete na naš spektakl. Jedva čekamo napraviti show! - rekao je Stjepan Hauser u ime 2 Cellos, čiji koncert će se održati 11. kolovoza na Forumu. Stjepan je nedavno proslavio svoj 27. rođendan, a čestitku mu je uputio i Elton John.

U sklopu velike hrvatske turneje, koju su započeli početkom lipnja, rasprodanim koncertima u Varaždinu i Osijeku, 2CELLOS - 11.08.2013., dolaze u Zadar na Rimski forum.

Nakon mnogobrojnih održanih koncerata u svijetu, povodom kojih su nastupili od Tokya i New Yorka do Pariza i Berlina, pa sve do nedavno završene jedno i pol mjesečne turneje po Americi i Kanadi, Luka i Stjepan zaželjeli su se malo i domaće publike. 

I dok se na pozornici najbolje osjećaju, još bolji osjećaj je postići priznanje domaće publike, ispred kojih možda imaju najveću tremu. Poznato je da cijeli svijet luduje za ovim dvojicem, ali dečki i sami uživaju u onome što rade, u oduševljavanju publike, koja je svakim danom sve veća.

Dragi naši Zadrani, a naročito Zadranke!! Pozivamo vas sve da dođete na naš spektakl koji željno priželjkujemo. To će biti naš prvi koncert u Vašem gradu i jedva čekamo napraviti show! - 

rekao je Stjepan Hauser.

Stjepan Hauser prije nekoliko dana proslavio je svoj 27. rođendan, a tom prilikom mu je na svojoj službenoj stranici čestitao i sam Elton John

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.