Hrvatski radio

Radio Zadar

Na 10. Garden Festivalu

03.02.2015.

10:03

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Klub Barbarella's na otvorenom, sješten u Pirovcu, drugi je dom The Garden Festivala na kojem se održavaju zabave pod zvijezdama. Objavljen je program večeri u klubu.

Iz kluba su priopćili kako The Garden Festival, juri prema 10. i posljednjem izdanju koje će se održati ovog ljeta, od 1. do 8. srpnja 2015. na lokaciji The Garden Tisno

Kada je 2012. godine organizacijski tim The Garden Festivala došao u Tisno u potrazi za novim domom, klub koji su našli ih je oborio s nogu. Klub je to koji ima Funktion One razglas, dijelom izgleda kao prekrasni vrt, a okružen je drvećem borova kroz koje se prolamaju zrake sunce kada svane zora. Odmah su znali da je to nova lokacija za voljeni klub Barbarella's. Od preseljenja na novu lokaciju Barbarella's u Pirovcu je počeo samostalni život kao domaćin sjajnih zabava od ponoći pa sve do svitanja. Svaki posjet The Garden Festivalu je nepotpun bez posjeta ovom klubu, a za zavšnu 10. obljetnicu otkriveno je svih 8 zabava u klubu Barbarella's.

Večer otvorenja s Bonobom, The Garden Presents, Beats In Space, Love International, Futureboogie, Edible i posljednji susret The Garden Festival i Electric Elephant Festivala uz DJ Harveya cjelovečernji set, sve je to program večeri u klubu Barbarella's u Pirovcu koje će se održavati za vrijeme The Garden Festivala. Kao posebna poslastica ističe se Resident Advisor set od 10 sati za 10. obljetnicu festivala, u subotu 4. srpnja. Na listi gostiju klupskih večeri našli su se Seth Troxler, Eats Everything, Tim Sweeney, Gerd Janson, Craig Richards, Joy Orbison, Ben UFO ili pak Midland.

 

Jedan od osnivača festivala, Nick Colgan o programu u klubu:

                 To je to! Imam leptiriće u trbuhu kada gledam popis izvođača koje će nastupati u klubu Barbarella's. Klub u Pirovcu, kao i onaj u Petrčanima, je sastavni dio The Garden Festivala. Preseljenjem u Tisno, klub je počeo živjeti samostalno s odličnim programom koji privlači festivalske i lokalne posjetitelje. Prostor je sjajan, a program za srpanj izgleda bolje nego ikada. Razmazit će nas ovako dobar izbor. Čast da zatvori jednu cijelu eru after partyja za The Garden Festival pripala je DJ Harveyu, a to će biti jako emocionalno iskustvo, kazao je Colgan.

Ulaznice

Omogućene su snižene cijene The Garden Festival ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na linku https://www.entrio.hr/en/event/the-garden-festival-2015-1913 Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije su na www.thegardenfestival.eu

 

Iako je 2015. njegova posljednja godina,  nasljedstvo The Garden Festival će nastaviti živjeti s nastavkom razvoja lokacije The Garden Tisno koja će u narednim godinama okupljati već postojeće, ali i nove festivale i događaje. Pratite što se događa na www.watchthegardengrow.eu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.