Hrvatski radio

Radio Zadar

Napokon biciklijada "Od Branimira do Branimira", a moguća je opet kiša

05.05.2022.

07:21

Autor: Radio Zadar

Biciklijada od Branimira do Branimira

Biciklijada od Branimira do Branimira

Foto: Dino Stanin / Pixsell

12. biciklijada „Od Branimira do Branimira“ Zadar-Nin-Zadar, održat će se 7. svibnja 2022. godine (subota) u trajanju od 10,00 do 14,00 sati .

Prijave traju do 6. svibnja 2022. , a svi zainteresirani mogu se prijaviti online na web stranicama Zadarske županije (www.zadarska-zupanija.hr) Calimero sporta (www.calimero-sport.hr), Biciklističkog kluba Zadar (www.bk.zadar.hr) i Zavoda za javno zdravstvo (www.zjz.hr).

Samom prijavom sudjelujete u nagradnoj igri izvlačenja brojeva u kojoj možete osvojiti biciklu našeg sponzora CALIMERO SPORTA i ostale vrijedne nagrade.


Kao i obično tijekom biciklijade osiguran je siguran nadzor i tehnička pomoć djelatnika Calimero Sporta.

Napominjemo kako svi sudionici moraju doći na biciklijadu sa ispravnom biciklom i po mogućnosti servisiranom prije same biciklijade.


Svi sudionici na startu će dobiti majicu biciklijade glavnog sponzora EVN Croatia plina. U Ninu sve bicikliste čeka topli obrok kojeg će pripremati kulinarski tim koji predvodi poznati kuhar Renato Kraljev.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Popodne uz Radio Zadar

Popodnevni program Radio Zadra donosi u vaše domove najbolju domaću i stranu glazbu. Poslušajte naš glazbeni vremeplov Rollercoaster. Utorkom i četvrtkom od 16. i 15 donosimo najave i osvrte kulturnih događanja, a od od 18 do 19 sati slušate novosti s glazbene scene, naše i strane

Poslušajte u Slušaonici