Hrvatski radio

Radio Zadar

Novi zadarski adut za Zagrebački festival

09.12.2015.

16:05

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Nakon Elene Stelle, imamo još jedno zadarsko ime za Zagrebački festival : Ivan Županović predstavit će se s pjesmom 'Oprosti mi' koju su za njega napisali Duško Rapotec Ute i Vjeko Alilović, dok aranžman potpisuje Ivan Popeskić.

Ivan Županović na Zagrebačkom festivalu 22. siječnja 2016. predstavit će se s pjesmom 'Oprosti mi' koju su za njega napisali Duško Rapotec Ute i Vjeko Alilović, dok aranžman potpisuje Ivan Popeskić. Županović i Rapotec Ute već su surađivali na prethodnom Županovićevom singlu 'Ne znaš ti' za koju je stihove napisao Robert Pilepić i s kojom se Županović predstavio na Šibenskoj šansoni.

Pjesmu možete poslušati na YouTubeu:
https://www.youtube.com/watch?v=ZH4hgW2iH_g

Spomenute balade pokazale su se kao savršen način da Županović pokaže raskoš svog vokala i dokaže da je izvrstan interpretator čije osjećaje osjeća i slušatelj, snagom svog glasa mu okupira pažnju i na te četiri minute pjesme u mislima ga prenese na neko drugo.

Županović se već sa pjesmom 'Ne znaš ti' uvukao u srca publike, a sa singlom 'Oprosti mi' potvrđuje da su mu s pravom povjerovali da je vrhunski izvođač i da to mjesto i zaslužuje.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.