Hrvatski radio

Radio Zadar

Od Tovar Squarea do Višnjika pod maskama

13.02.2015.

11:07

Autor: HRT centar Zadar

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Maskiranim karaokama u Kultu i izložbom fotografija u Gini sinoć je sa službenim dijelom programa krenuo Zadarski karneval 2015. koji priređuje zadarska Turistička zajednica.

Petak, 13.02.
- 21:00 sat: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) - "Ljeto nam se vratilo!"
• Ljeto usred zime! Glazbeni uvod uz DJ Anđela nastavlja se s koncertom zvijezda večeri Kuzma & Shaka Zulu. Pozivaju se svi dobre volje i s viškom energije da dođu na party Ljeto nam se vratilo. Izvadite madrace na napuhavanje, kupaće kostime i "šugamane" i tako (ne)opremljeni dođite na nazaboravan koncert Kuzma & Shaka Zulu. Zabava traje do 01:30 sati.
- 21:00 sat: Caffe Bar Arkada - urnebesan provod s maškarama uz live svirku benda Bracera!
- 21:00 sat: Vinyl Bar - "BAD BARBIE PARTY" i DJ Dirty Ken! // "GRAN TURISMO" - UPAD GRATIS!
• na zatvorenoj terasi: Odjenite se u omiljenu lutku/lutka, budite Barbie, Ken, Cindy, Monster High, Ninja Kornjače, Minioni, Han Solo, Superhik, Anime, Cosplay, ... i drmajte kao da sutra neće doći.
• unutar kluba: Hrvatska Disco Zajednica organizira "GRAN TURISMO" međunarodni spektakularni turistički sajam/kongres! Dođite kao turisti, Kinezi, Rusi, Talibani, Rastafarijanci, Teksašani, Eskimi, Aborigini, Pigmeji, Slovenci,... Odjenite odjeću svoga kraja, donesite običaje, plesove, recepte i načine rukovanja! Očekuje vas International Dance Party!

Subota, 14.02. – program povodom Valentinova
- 21:00 sat: Dvorana Krešimir Ćosić - Valentinovo pod maskama – koncert Ricardo Luque & prijatelji
• Romantična latino & salsa zabava pod maskama uz koncert Ricardo Luque & Prijatelji! Nagrada za najromantičniji par pod maskama: Spa paket za dvoje.
• Ulaznica: 30,00 kn
• Prodaja ulaznica: agencija "Aquarius" / na dan koncerta: blagajna Višnjik
- 21:00 sat: Caffe Bar Arkada - maškare party uz glazbu DJ Špela Jr.
- 21:00 sat: Vinyl Bar - „NOĆ PUNOG SATURNA“ by DJ Lumberjack (Bartolomew Timber – Squamish Records, Canada)
• Nakon šumarije, vrijedni drvosječa sa sjevera dolazi u Vinyl Bar kratko zagrijati ekipu sentišima na početku, jer vjerno štuje Valentinovo, a onda obećava lavinu plesne glazbe, frcanje iverja i loženje! UPAD GRATIS!
- 21:00 sat: Caffe Bar Zodiac – Zodiac Maskenbal uz DJ-a iznenađenja
- 22:00 sata: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – "Nije ljubav za sve" uz Zorana Jelenkovića
• Na Tovar Squareu: Maskirana zabava za samce (naravno, dobrodošli su svi).
• Unutar Caffe bara Kult: Fetish Party i prigodni program prezentacije vrhunskog whiskeya uz maskirane hostese i glazbu DJ Petrusa
....
Nedjelja, 15.02. – dan glavne karnevalske povorke
- 11:30-13:00 sati: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) - "Čupave maske" ilitiga "Pet Carnival"
• Maškare za Vas i Vaše kućne ljubimce! Namaskirajte se, dođite u paru i pomozite Azilu za napuštene životinje. Biranje najljepše maskiranog kućnog ljubimca uz stručni žiri. Donacije su namijenjene Azilu za napuštene životinje Zadar; Glazba: DJ Anđelo
- 15:00 sati do kasno u noć: Glavna povorka Zadarskog karnevala
• Tradicionalna povorka Zadarskog karnevala, sastavljena od pučkih maškaranih skupina iz Zadra te bliže i dalje okolice, održat će se u nedjelju, dana 15. veljače u organizaciji Turističke zajednice grada Zadra. Karnevalska povorka okupljat će se od 15:00 sati na parkiralištu ispred zgrade „Ljepotice“ na Branimirovoj obali. Početak povorke predviđen je u 16:00 sati, a kretat će se rutom preko Jazina i Obale kralja Tomislava prema Narodnom trgu, odakle će poslije pojedinačnog predstavljanja svih karnevalskih skupina vesele maškare nastaviti Kalelargom i Forumom. Krajnja destinacija i glavni zabavni program odvijat će se na Tovar Squareu, odnosno na terasi Caffe Barova Kult & Dišpet u Varoši, gdje će skupine glazbom dočekati DJ Anđelo, a potom slijedi urnebesna zabava uz koncert grupe Psihomodo Pop! Svi prijavljeni sudionici karnevalske povorke dobiti će bon za besplatnu hranu i piće na Tovar Squareu u Varoši.

Utorak, 17.02. – pokladno finale

- 20:00 sati: Caffe Bar Zodiac – Poklade u Zodiaca – sve je moguće! 
Zadatak svim pozvanima je dobro se namaškarati, i pripremiti za dobar party i najbolje nagrade!

- 20:00 sati: Tovar Square (terasa caffe barova Kult & Dišpet u Varoši) – "Izbor najboljih pojedinačnih maski Zadarskog karnevala"
• Finalna večer poklada uz izbor najboljih pojedinačnih maski! Koncerta će biti, terasa je spremna za sve od violine do DJ-a.U natjecanje za najbolju masku može se prijaviti do 22:00 sata, nakon čega će strogi žiri dodijeliti tri nagrade za najbolju pojedinačnu masku. Glazba DJ-a maskirnog imena Nemorales i živa svirka benda iznenađenja!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.