Hrvatski radio

Radio Zadar

Postolari ljeto otvaraju koncertom u Puli

12.06.2015.

08:05

Autor: rzd

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Zadarski band Postolar Tripper sezonu ljetnih nastupa otvaraju svirkom u Puli. Potom nastupaju u Sinju, Splitu, Gospiću i Visu. Band je inače u stvaralačkom zanosu i rade na svom novom albumu s kojega smo već imali priliku čuti singl "Igre na nesreću".

Zadarska ska / reagge / hip hop koncertna atrakcija Postolar Tripper najavila je prve ljetne koncerte. Unatoč planski smanjenim koncertnim aktivnostima zbog izrade novog albuma, Postolari ipak koliko mogu održavaju koncertnu formu.

Novi album najavili su nedavnim singlom "Igre na nesreću" za koji je izrađen i spot.

Spomenuti singl prolazi za sada iznimno zapaženo i zauzeo je svoje mjesto na gotovo svim radijskim top ljestvicama, a od ovog tjedna nalazi se i u Top 20 MTV Domaćica  Najboljih 20 lokalnih spotova iz regije Adria.

Prvi od najavljenih koncerata Postolara održati će se u Puli.

Koncert će se održati na pulskom Kaštelu u sklopu programa „Ljeto na Kaštelu“ , a početak koncerta zakazan je za 21:30.

Postoji jaka veza između zadarskog benda i pulske, ali i istarske publike što su dokazali i česti nastupi diljem Istre u proteklom periodu. Posebno se pamte nastupi u Puli u sklopu

Rockarate gdje se šator morao rastvarati da bi svi koji su željeli mogli pogledati koncert.

Postolarima je ovo centralni i najveći koncert ovog ljeta, a posebno se raduju ponovnom druženju sa dragom pulskom, ali i istarskom publikom, te najavljuju nezaboravni koncert i urnebesnu feštu.

Zanimljivo je da će na koncertu u Puli premijerno nastupiti i novi trubač benda Luka Mrša.

Nakon toga Postolare očekuju nastupi u Sinju, Splitu, Gospiću i Visu

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.