Hrvatski radio

Radio Zadar

06:36 / 25.05.2022.

Autor: tp

Prestižni brend Amnesia s Ibize u nedjelju u Zadru

Festival Monumet To The Sun

Festival Monumet To The Sun

Foto: - / -

Patrick Topping, Marco Faraone, Lauren Lo Sung - svjetske DJ zvijezde ovaj vikend točnije u nedjelju dolaze u Zadar uz našeg Pablo Pandu na prvi veliki ljetni parti na Jadranu.


Grad Zadar se od nedjelje upisuju na kartu svijeta kad su glazbena vrhunska događanja u pitanju. Jedan od najpoznatijih svjetskih klupskih brendova, Amnesia s Ibize i partijem Monument To The Sun podiže ljestvicu zabave.U nedjelju, 29. svibnja od 18 sati ples uz svjetske DJ zvijezde. 

Bash Amnesia

Bash Amnesia

Foto: - / -

Jedan od najljepših zalazaka Sunca na svijetu, onaj zadarski, bit će tako nevjerojatan plesni podij s iskustvom koje će se dugo pamtiti.


Patrick Topping engleski je DJ, glazbeni producent i vlasnik izdavačke kuće Trick. Danas nastupa u najboljim klubovima i festivalima svijeta. Dobitnik je DJ nagrade Newcomer i Track of teh Season na Ibizi za singl Forget. Nagradu za najboljeg Tech House DJ-a dobio je 2018. godine.


Marco Faraone je mlad, ali već renomirani techno/house DJ i producent rođen u talijanskoj Lucci Italija. Glazba mu teče u krvi, jer mu je djed bio folk pjevač i gitarist, a otac DJ/voditelj jedne od prvih radijskih emisija za plesnu glazbu u svojoj regiji.


Lauren Lo Sung DJ-ica je i producentica iz Liverpoola. Cijenjena je zbog svog zvuka ispunjenog grooveom. Posljednjih godina penje se svjetskim listama popularnih DJ-ica.


Pablo Panda je DJ i organizator/promotor raznih događanja u Hrvatskoj. Pokretač je scene novije ere elektronske glazbe u Hrvatskoj i česti gost vrhunskih glazbenih događanja poput prošlogodišnjeg u Valenciji kada je bio warm up DJ usuret nastupu DJ zvijezde Adam Beyera.


„Dolazak jednog brenda kao što je Amnesia u Zadar je velika stvar za promociju našeg grada. Milijuni ljudi diljem svijeta prate ovaj brend čiji je klub na Ibizi jedan od najpoznatijih i najstarijih na svijetu!“ – istaknuo je nedavno Mario Paleka, direktor Turističke zajednice Grada Zadra.


Ulaznice za Monument To The Sun festivala Ibiza Take Over Croatia mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr i Croatia.Amnesia.Es.

 

Festival u Zadru

Festival u Zadru

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Vezani sadržaj

Emisija

Jutro uz Radio Zadar

Svako jutro iz sata u sat donosimo vam najnovije informacije iz zemlje i svijeta. Govorimo o stanju na prometnicama i kakvo nas vrijeme očekuje. Možete besplatno oglasiti sve što prodajete ili kupujete, a društvene aktualnosti i svakodnevne životne probleme, s vama komentiramo u kontakt programu.

Poslušajte u Slušaonici